På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Väder Strömsund

Nyheter och pressmeddelanden


Lediga jobb

+

Flytta hit

+
Inflyttarbild

Flytta till Strömsund

Om du väljer att flytta till Strömsunds kommun är det enkelt att ha en aktiv livsstil.

 

Vi är inte störst eller bäst, men vi är riktigt bra på flera saker. I små samhällen och byar är vi duktiga på att ta hand om varandra, barnen får en trygg uppväxt och du kan vara på jobbet ena dagen – och fånga storöringen i en vacker fjällsjö den andra.

 

Kontakta inflyttarservice

0670-167 95

Länk till inflyttarservice

Välkommen!

Evenemang

+
24
mars
HOTING
Cirkus Alexei är en nyskriven föreställning , Clownen Alexei som för många barn är känd från tv bjuder på en lustfylld resa in i cirkusland .Föreställningen är 60 minuter lång och är fylld med trolleri balanskonster, jonglering och akrobatik .Varmt välkomnaBiljettpris barn 100kr vuxen 140kr (förköp alla biljetter 90kr) Förköp och biljettbokning på telefon 070-5456743
24
mars
GÄDDEDE
Flyktingloppet är en tävling till minne om de som flydde från Norge till Sverige under andra världskriget. Lördag 24 mars: 12 och 17 km Söndag 25 mars: 42 kmTävlingens motto är därför: "I FLYKTINGS SPÅR FÖR FRIHET OCH FRED"Loppet startar i Nordli i Norge och kommer i mål i Gäddede i Sverige och följer i huvudsak den väg som flyktingarna tog under kriget.Loppet arrangeras i samarbete mellan Lierne IL och Gäddede SK. Tävlingen är därför unik i och med att den kom igång och håller liv i den svensk-norska förbrödringen som var så viktig under krigsåren.Kom till målområdet och heja fram alla åkare.
25
mars
STRÖMSUND
Skaparna bakom Fåret Shaun, Wallace & Gromit, och Flykten från hönsgården är tillbaka med ett nytt animerat äventyr.I en tid när dinosaurier och förhistoriska varelser strövar omkring på jorden möter vi Dug, en modig grottman som tillsammans med sin vän Hognob förenar sin stam mot en mäktig fiende och hans bronsålderby för att rädda deras hem.I rollerna:Svenska röster: Daniel Norberg, Happy Jankell, Oscar Zia m.fl.Regi - Nick ParkSpeltid - 89 minGenre - Animerad familjefilmÅldersgräns - Från 7 årOriginaltitel - Early ManDistributör - SF Studios
25
mars
STRÖMSUND
Medlemsdans - Dans för alla i samarbetet med Studiefrämjandet. Söndagar hela våren mellan 18-21 i Folkets hus i Strömsund. Kom och dansa och ta en fika.Arr: Dans för alla i samarbete med Studiefrämjandet.
25
mars
SIKÅS
Påskvandring 25 mars kl 11.00 i Sikås.Mer information kommer.